SPRAWOZDANIE SIO STAN NA 10 WRZEŚNIA 2010

Informujemy, iż zbliża się termin sporządzania sprawozdania SIO według stanu na 10 września 2010 roku. Sprawozdanie należy przygotować w aktualnej wersji programu 3.9. exe. Program można pobrać bezpośrednio ze strony internetowej Centrum Informatycznego Edukacji
(http://www.cie.men.gov.pl/index.php/sio/pliki-do-pobrania.html).

Na stronie CIE znajdziecie Państwo również numery telefonów do pracowników Ministerstwa Edukacji Narodowej służących zarówno pomocą merytoryczną jak i techniczną przy wypełnianiu sprawozdania. Prosimy również
o zapoznanie się z komunikatem Biura Edukacji m.st. Warszawy dotyczącym sprawozdań SIO oraz aneksów do arkuszy organizacyjnych (http://www.edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=3031).

Ze względu na zgodność danych zawartych w sprawozdaniu SIO i arkuszu organizacyjnym powinni Państwo sporządzić aneksy do arkuszy organizacyjnych wg stanu na 10 i 30 września. Sprawozdania prosimy przekazać za pośrednictwem programu EOD Oświata +  do dnia 15 września br (środa). Przypominamy także, iż przyjmujemy jedynie sprawozdania w formacie pliku exp (sprawozdanie wyeksportowane do jednostki prowadzącej).

Prosimy również o śledzenie komunikatów na stronach MEN:

Ministerstwo Finansów