SPRAWOZDANIE SIO STAN NA 31 MARCA 2011 ROKU

Informujemy, iż zbliża się termin sporządzania sprawozdania SIO według stanu na 31 marca 2011 roku. Sprawozdanie należy przygotować w aktualnej wersji programu v.3.10. Program można pobrać bezpośrednio ze strony internetowej Centrum Informatycznego Edukacji (http://www.cie.men.gov.pl/index.php/sio/pliki-do-pobrania/aktualna-wersja-programu.html).

Na stronie CIE znajdziecie Państwo również numery telefonów do pracowników Ministerstwa Edukacji Narodowej służących zarówno pomocą merytoryczną jak i techniczną przy wypełnianiu sprawozdania.

Sprawozdania prosimy przekazać za pośrednictwem programu EOD Oświata+ do dnia 08 kwietnia br. (piątek). Natomiast wydrukowane i podpisane zestawienie zbiorcze należy dostarczyć do sekretariatu Biura. Przypominamy także, iż przyjmujemy jedynie sprawozdania w formacie pliku exp (sprawozdanie wyeksportowane do jednostki prowadzącej).

Z uwagi na wcześniejsze doświadczenia prosimy również o większą staranność przy wprowadzeniu danych w celu uniknięcia późniejszych poprawek.