SPRAWOZDANIE SIO WG STANU NA 31 MARCA 2013 r.

Szanowni Państwo Dyrektorzy szkół i placówek oświatowych Dzielnicy Białołęka m.st. Warszawy

W związku ze zbliżającą się kolejną edycją sprawozdań SIO wg stanu na dzień 31 marca 2013 r. uprzejmie informuję, że termin złożenia sprawozdań przez jednostki oświatowe do  DBFO- Białołęka m.st. Warszawy to 4 kwietnia 2013 r. (czwartek). Jednocześnie przypominamy, iż obecna edycja gromadzenia danych odbywa się na tych samych zasadach co w latach ubiegłych. Sprawozdania te należy sporządzić w aktualnej wersji programu SIO 3.14, do pobrania ze strony internetowej: http://www.cie.men.gov.pl/index.php/sio-programy-do-pobrania/sio-aktualna-wersja-programu.html

Podpisane przez Dyrektora lub osobę upoważnioną zestawienia zbiorcze należy złożyć w Dzielnicowym Biurze Finansów Oświaty Białołęka, ul. Modlińska 190 (budynek STENDA; boczne wejście; domofon „kluczyk” 308; pierwsze piętro; sekretariat lub pokój nr 110). Wersję elektroniczną sprawozdania w pliku z rozszerzeniem exp należy przesłać na adres e-mail: lub dostarczyć na zewnętrznym nośniku elektronicznym.

W sporządzeniu sprawozdania pomocna będzie instrukcja merytoryczna, dostępna na stronie Ministerstwa Edukacji Narodowej-

Informacje dotyczące sporządzenia sprawozdania SIO można będzie uzyskać
w Telefonicznym Centrum Pomocy dla użytkowników Systemu Informacji Oświatowej czynnym w dni robocze w godz. 9.00 - 15.00 (22) 34-74-800 lub za pomocą elektronicznego  formularza do zadawania pytań.